Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Mascha 2e in regiokampioenschap Zuid-Nederland

Mascha 2e in regiokampioenschap Zuid-Nederland

24-05-2010

In het Limburgse Hoensbroek werden 2e pinksterdag de regiokampioenschappen Zuid-Nederland verreden. De vrouwen kregen een pittig parkoers van 3km met 2 klimmetjes voorgeschoteld, dat 20 keer moest worden afgelegd. Voor RedSun Cycling stonden Mascha Pijnenborg en Birgit Lavrijssen aan het vertrek. Meteen na de start werd een hoog tempo gereden om het peloton uit te dunnen. Na 2 rondes was het Birgit Lavrijssen die alleen ten aanval trok. Hierbij sloten later Mascha Pijnenborg, Sanne van Paasen en en Baukje Doedee aan. Door de goede samenwerking van de 4 dames werd hun voorsprong snel uitgebouwd tot meer dan 1 minuut. Het uitgedunde peloton had de vaart er ook goed in, maar slaagden er niet in het gat dicht te rijden. De voorsprong werd alleen maar groter. De 4 dames bleven in de laatste ronde bij elkaar. De eindsprint werd nog heel spannend en close. Maar het was, na bestudering van de fotofinish, van Paassen die het nipt haalde voor Pijnenborg. Lavrijssen kwam moegestreden als 4e over de meet.

Klik hier voor de foto's.


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx