Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

4e plek voor Klep in Profronde van Made

4e plek voor Klep in Profronde van Made

02-05-2010

In Made werd dit weekend de jaarlijkse profronde weer verreden. Voor RedSun stonden Inge Klep en Birgit Lavrijssen aan de start voor de koers die meetelt voor het Nederlands Profcriterium Klassement.
Vera Koedoder wist weg te rijden uit het peloton. De tegenaanvallen die volgden draaiden op niets uit, waardoor Koedoder de koers wist te winnen na een mooie solo. Het peloton maakte zich op voor de sprint om de 2e plaats. Klep wist zich goed te handhaven in het gedrang en kwam als 3e van het peloton over de meet. Lavrijssen eindigde in de buik van het peloton op plaats 34.

Met haar 4e plek staat Klep er nu ook goed voor in het Nederlands Profcriterium Klassement. Dit klassement wordt verreden over een 7 tal profcriteriums in de loop van het jaar, waarvan Made de eerste was.


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx