Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Emma Johansson kampioene van Zweden!

Emma Johansson kampioene van Zweden!

27-06-2010

Na haar tweede plaats in het kampioenschap tijdrijden was het nu wel raak voor Emma Johansson. In Sollerön mocht ze verdiend de trui van Kampioene van Zweden ophalen na een sterke wedstrijd. RedSun ploeggenote, Marie Lindberg, maakte het succes compleet door als tweede te finishen. Samen stonden zij op het podium met als derde Sarah Mustonen.
(Foto Ivan de Wilde)

1. Emma Johansson (RedSun CT) 138km
2. Marie Lindberg (RedSun CT) op 56”
3. Sarah Mustonen (Hitec) op 1’22”

Foto's van deze wedstrijd kunt u vinden in ons fotoalbum: Zweeds Kampioenschap. Met dank aan Ivan de Wilde voor het doorsturen van de foto's!


In Polen eindigde RedSun renster Paulina Brzezna op de vierde plaats. De winst was, net als vorig jaar, voor Malgorzata Jasinska.


In het Kampioenschap van Nederland vier RedSun rensters aan de start. Mascha Pijnenborg reed lange tijd mee in een sterke kopgroep van zes die enkel nog werd bijgehaald door uittredend kampioene Marianne Vos.
Het selectieve parcours in Beek en het geweld van Marianne Vos elimineerde de kopgroep zodat enkel Loes Gunnewijk en Marianne Vos samen naar de finish reden. Loes Gunnewijk werd na een aanvallende wedstrijd beloond, zij is de nieuwe Kampioene van Nederland.
Mascha Pijnenborg werd uiteindelijk terug ingelopen door een kleine achtervolgende groep met daarbij haar ploeggenote Petra Dijkman. Ze werden respectievelijk 17e en 13e.
Birgit Lavrijssen eindigde 27e en Inge Klep op de 31e plaats.

1. Loes Gunnewijk (NL Bloeit) 118km
2. Marianne Vos (NL Bloeit)
3. Irene van den Broek (Leontien.nl) op 41”


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx