Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Johansson 2e in Durango

Johansson 2e in Durango

09-06-2010

Twee dagen na de Wereldbeker in Valladolid reed het RedSun Cycling Team de "Durango Emakumeen Saria". Enkel Mascha Pijnenborg bleef aan de kant met de naweeen van haar val in de Wereldbeker.
Na vier ronden, met telkens een klim van 2km, kregen de rensters nog twee stevige klimmen van 5km in de finale. Over de laatste klim bleven er nog slechts vier rensters over met Marianne Vos (NL Bloeit), Annemiek van Vleuten (NL Bloeit), Judith Arnth (Columbia) en Emma Johansson (RedSun). De afdaling lag er zeer gevaarlijk bij door de regen waardoor er dan ook geen risico's genomen werden bij de koplopers en ze met z'n vieren sprintten voor de zege. Marianne Vos was de snelste voor Emma Johansson en Annemiek van Vleuten.
Petra Dijkman en Paulina Brzezna kwamen binnen in een eerste peloton dat wel uit elkaar geslagen was in de afdaling naar de finish in Durango.

1. Mariane Vos (NL Bloeit) 110km
2. Emma Johansson (RedSun)


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx