Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Belgisch Kampioenschap in Geel

Belgisch Kampioenschap in Geel

31-05-2010

In het Antwerpse Geel stonden vijf RedSun rensters aan de start voor hun Belgische Kampioenschap. De wedstrijd verliep over 15 ronden van 8,3km en van in de start werd er snel gereden op het bochtige parcours. De regen veroorzaakte ook enkele valpartijen waarbij Ludivine Henrion maar gelukkig zonder te veel erg.
Hannah Verhaeghe was de eerste die voor het RedSun Cycling Team meeging in een noemenswaardige ontsnapping maar alles kwam al snel weer samen.
Laure Werner ging halfweg koers mee met Kim Schoonbaert (Lotto), Ine Beyen en Kaat Hannes. Dit viertal reed naar een mooie voorsprong van 1’20”. Het Vlaanderen-Thomson Team zette de achtervolging in en pas bij het eind van de voorlaatste ronde, na 60km aanval, werden de vluchters teruggegrepen. Topfavoriete Grace Verbeke (Lotto) plaatste meteen een nieuwe aanval maar werd gecounterd door Latoya Brulée (RedSun). Ver reed het tweetal niet en toen het peloton weer aansluiting kreeg ging Liesbeth de Vocht er fors van door.
Ludivine Henrion (RedSun) zat ingesloten en kon niet meteen reageren. Liesbeth de Vocht nam al gauw 15” seconden en het was duidelijk dat niemand nog bij machte was een sterke De Vocht terug te halen. Liesbeth De Vocht, rijdend voor Nederland Bloeit, won verdiend haar eerste Belgische Titel. Kelly Druyts won de sprint van het peloton voor Evelien Arys.
Ludivine Henrion, de Belgische kampioene van 2009, werd uiteindelijk 10e met enkele bloeduitstortingen als gevolg van haar val.

Klik hier voor alle uitslagen


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx