Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Emma Silversides rijdt solo naar winst in Wielertrofee

Emma Silversides rijdt solo naar winst in Wielertrofee

08-05-2010

Birgit Lavrijssen, Laure Werner, Ludivine Henrion, Hannah Verhaeghe, Latoya Brulée en Emma Silversides stonden aan de start in de derde wedstrijd voor de Wielertrofee Vlaanderen in Knokke .
Na één grote ronde van 45km reed een nog omvangrijk peloton naar de plaatselijke omloop in Bredene waar de finish was getrokken. De RedSun rensters waren steeds goed vertegenwoordigd in ontsnappingspogingen of counterden gepast. Maar het was Emma Silversides die uiteindelijk weg raakte met Helene Vandermassen in de voorlaatse ronde.
De voorsprong bleef gering zodat de twee leiders het volle pond moesten blijven geven. Voor Helene Vandermassen ging het dan ook te snel en moest Emma Silversides laten gaan in de laatste 4km. De laatste kilometer was het nog erg spannend maar Silversides hield knap stand en won met 200m voorsprong.
Een enorme opsteker voor de Britse, wonend in het Belgische Meenzel-Kiezegem, die na een tegenvallend voorjaar door gezondheidproblemen toch een mooie overwinning behaalde.

1.Emma Silversides (RedSun) 100km -94dlnrs.
10.Hannah Verhaeghe
14.Birgit Lavrijssen
21.Laure Werner
24.Latoya Brulee
67.Ludivine Henrion


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx