Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Novilon Cup: Vijfde plaats Emma Johansson

Novilon Cup: Vijfde plaats Emma Johansson

12-04-2010

Van Coevorden naar Hoogeveen, met één lange keienstrook en vijf VAMberg beklimmingen, dat was de opdracht voor de Novilon Cup. 166 rensters aan de start en na de eerste keienstrook, na 40km en de daar opvolgende waaiers, konden we niet meer spreken van een echt peloton.
Verschillende groepen met in eerste groep van 17 rensters Emma Johansson en Mascha Pijnenborg voor het RedSun Team. Een tweede groepje van acht rensters, met daarbij Marie Lindberg volgde op korte afstand maar slaagde er niet meer in om vooraan aansluiting te vinden.
Vooraan kwam er een breuk met als gevolg nog zes rensters aan de leiding met daarbij Johansson, Vos, Wild, Van Vleuten, Teutenberg en Duster. Een sterke kopgroep met vooral snelle benen maar zover liet Annemiek van Vleuten het niet komen. Ze kon ontsnappen en reed, na haar 2e plaats in de WB van Drenthe, naar de overwinning met een voorsprong van 21”. Emma Johansson eindigde op de vijfde plaats.
Mascha Pijnenborg werd 14e bij de achtervolgers en deze mocht naar het podium voor het ontvangen van de leidersprijs van het Bergklassement.

1. Annemiek Van Vleuten (Ned-Bloeit) 141km
2. Kirsten Wild (Ned-Cérvélo)
3. Ina Yoko Teutenberg (Team Columbia)
5. Emma Johansson (RedSun) op 21”
14. Mascha Pijnenborg (RedSun) op 1’29”
26. Marie Lindberg (RedSun)


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx