Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Johansson vierde in de GP Dottignies

Johansson vierde in de GP Dottignies

06-04-2010

In de negende GP Dottenies stonden 168 deelneemsters aan de start die één grote ronde , van vijftig kilometer, dienden af te leggen, gevolgd
door zeven plaatselijke ronden van tien kilometer.
In de grote ronde, op de Kluisberg, kwam een eerste echte aanval met Emma Johansson, Kirsten Wild en Emma Pooley. Verder dan 20” bedroeg de voorsprong niet en na de kasseienstrook in Escanaffles kwam een eerste deel van het peloton waar aansluiten.
In de plaatselijke ronden van 10km ontsnapten Sharon Laws en Annemiek van Vleuten die snel naar een voorsprong van 1’30” reden. Op veertig kilometer van de aankomst organiseerde het RedSun Cycling Team de achtervolging. Veel steun kwam er niet maar na een sterke achtervolging van Johansson’s ploeggenoten werden de twee vluchters teruggegrepen.
In de laatste ronde probeerde Lieselot Decroix het nog maar het nog 60-koppig peloton, met nog heel wat sprinters, liet niet begaan. We kregen een sprint waarin Kirsten Wild het haalde voor Giorgia Bronzini. Emma Johansson werd vierde, daags na haar vierde plaats in de Ronde van Vlaanderen.

1. Kirsten Wild (Ned- Cérvélo ) 121km
2. Giorgia Bronzini (Ita -Team Gauss)
3. Monica Bacaille (Ita -Team Valdarno)
4. Emma Johansson (RedSun)


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx