Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Koud trainingsweekend

Koud trainingsweekend

25-01-2010

Het voorbije weekend verbleef het RedSun Cycling Team in België voor een trainingsweekend. Behalve de poolse Brzezna was de rennersgroep voltallig. Zaterdag verkenden de rensters het parcours van de Omloop Het Nieuwsblad vanuit Gent. De koude regen maakte het een zware tocht doorheen de Vlaamse Ardennen.
Na de training werden we warm onthaald door onze sponsor, Sigginga Haim, het gastenverblijf van de Familie de Potter in Zingem. De rensters kregen ook bezoek van Dhr. Van Kerschaever van onze nieuwe partner, Etixx. Heel wat informatie later volgde een heerlijke maaltijd van de Kookzuster des huizes. Warm bedeeld met het nieuwe FALKE ondergoed kropen de rensters onder de wol.

Zondag pikten we het parcours op van de Ronde van Vlaanderen vanuit Zingem. Het weer was gelukkig een beetje droger maar de besmeurde boerenwegen tekenden de rensters… Na een rit met vele obstakels (parcours, valpartijen, versnellingsbreuken, verdwenen rensters) kwam alles weer goed bij aankomst in Meerbeke! Echte Flandriens overleven de zwaarste hindernissen ;-)

Volgende week vertrekt het RedSun Cycling Team naar warmere oorden. Het Team rijdt de Ronde van Qatar van 3 t/m 5 februari.

Klik hier voor de foto's.


RedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx