Logo RedSun Ladies Team  
 
 
  Logo RedSun Ladies Team  
|
|
|
|
|
|
|
|
 
 

Nieuws Archief
Januari (4)

Februari (8)

Maart (0)

April (0)

Mei (0)

Juni (0)

Juli (0)

Augustus (0)

September (0)

Oktober (0)

November (0)

December (0)

2008 (4)

Laatste nieuws

Laatste Nieuws
Meidenpraat.
16-02-2009

Meidenpraat.

Vanuit Mallorca.................

Petra:
8 dagen; 7 nachten; 6 mooie, zonnige lange fietsdagen; 5 keer bestolen; 4 lekke banden; 3e etage was ons domein; 2x per dag eten van een uitgebreid buffet; en alles met 1 doel: een fantastisch seizoen met veel ereplaatsen en overwinningen voor het RedSun Cycling Team!!!

Anne:
Toffe sfeer, mooi weer, af en toe lastige trainingen maar een geslaagde stage. Een mooi begin van een hopelijk mooi seizoen!

Ludi:
Ik had twee leuke en toch een beetje zotte kamergenoten. Het weer was de hele week goed en wij konden goed trainen soms te lang maar dat zijn extra's. Ik hoop dat ik na deze week beter ben.

Mascha:
Het weer was goed, de trainingen zwaar en de sfeer super. Moe, maar zeer voldaan gaan we nu naar huis. Laat het seizoen maar komen!!

Laure:
Hey iedereen, het was een fantastische stage in Mallorca echt super leuk en goeie sfeer dat is het belangrijkste in een ploeg! We hebben ook zeer goed getraind zowel vlak als bergop. Bedankt voor deze gezellige week.

Emma:
Our trainingscamp in Mallorca is over. For me the week has been perfect in every way. We have had some very good and hard trainings and some easier onces. And between all the hours on the bike we have spend allot of time to get to know eachother.  I think that REDSUN Cycling Team will be a team to watch out for during 2009!!!! 

Moniek:
Het was een topweek zowel met het weer als met de ploeg en de trainingen. Op naar het komende seizoen met de teamspirit van hier op Mallorca. Bedankt allemaal.

Latoya:
Het kon niet beter en lastiger. Ik heb me echt geamuseerd! De groep heeft een leuke klik. Je voelt je op je gemak. De bergjes en de banen waren echt leuk. Het weer hadden we echt ook naar onze hand! Het was gewoon super!!

Paulina:
I like our clothes and bike. We look really feminin with them. I like the atmospher in the team. The atmospher is friendly en fun.

Elise:
Ik vond Mallorca een heel mooi fietseiland en prima locatie voor een mooi trainingskamp. Ook vond ik het een goede week om iedereen beter te leren kennen. Het was top!!

Inge:
Een lange mooie week met mooi weer, zware trainingen, gezellige niet snurkende kamergenoten. De sfeer is goed, het niveau zeer positief we zijn klaar voor het komende seizoen!! Bedankt voor deze mooie week kamergenootjes, ploegmakkers en sponsors!!

Klik hier voor een vergrote weergave van de foto.