Johansson stapt ziek uit Thüringen Rundfahrt

22-07-2010

Johansson stapt ziek uit de Thuringen Rundfahrt

Na haar ritwinst in de 1e etappe van de Thuringen Rundfahrt werd Johansson s'nachts overvallen door hevige buikloop en misselijkheid.
De leider in het klassement ging toch van start in haar gele leiderstrui maar ondervond al gauw dat ze over geen krachten beschikte.
Na 50km werd Emma gelost en na 75km moest ze ontgoocheld maar noodgewongen afstappen.

Voorin barste de wedstrijd los en reden 7 koplopers naar een grote voorsprong. Helaas geen RedSun rensters mee.
Bij de kopgroep ontsnapte Edita Pucinskaite, die de etappe zou winnen, samen met Olga Zabelinskaya die het gele leidersshirt overnam ...
Lees verder

Nieuws 2010

- Januari (5)
- Februari (4)
- Maart (6)
- April (13)
- Mei (8)
- Juni (11)
- Juli (7)
- Augustus (0)
- September (0)
- Oktober (0)
- November (0)
- December (0)

Nieuws Archief

 

Latoya Brulée knap 5e op EK tijdrijden

Latoya Brulée knap 5e op EK tijdrijden

16-07-2010

Latoya Brulée knap vijfde op EK Tijdrijden


Op het Europese Kampioenschap Tijdrijden voor de -23 jarigen in Ankara (Turkije) is Latoya Brulée op een knappe vijfde plaats geëindigd. Brulée startte met de topfavoriete, de russin Burchenkova, achter haar aan op een sterk heuvelend terrein over 26km. Het was snel duidelijk dat het tussen deze russin en de zweedse Emilia Fahlin zou gaan voor het goud. Maar daar achter streden drie rensters voor de laatste podiumplaats.
Brulée reed sterk maar ze moest de Litouwse Sosna en de wit-russische Papko laten voorgaan met enkele seconden. Na haar 9e plaats in Hooglede (België) 2009 werd het deze keer de verhoopte top-5 plaats voor de 21-jarige Latoya Brulée uit Aalter.


Zaterdag volgt de wegrit over 122km.

Aan de start van het RedSun Cycling Team : Anne Arnouts en Latoya Brulée voor België.
Birgit Lavrijssen voor Nederland.

Alle info op : http://www.ankara2010.com/ProgramRedSun garden products Van Doorn Infra B.V. Gie Interiors EBH Elshof Advocaten Ballast Nedam BioRacer Ridley Etixx