Logo RedSun Ladies Team  
 
 
  Logo RedSun Ladies Team  
|
|
|
|
|
|
|
|
 
 

Nieuws Archief
Januari (4)

Februari (8)

Maart (0)

April (0)

Mei (0)

Juni (0)

Juli (0)

Augustus (0)

September (0)

Oktober (0)

November (0)

December (0)

2008 (4)

Laatste nieuws

Laatste Nieuws
Start met de Omloop het Nieuwsblad
23-02-2009

Start met de Omloop het Nieuwsblad

Aanstaande zaterdag start het nieuwe RedSun Cycling Team hun eerste wedstrijd in de Omloop Het Nieuwsblad in Gent. Emma Johansson, vorig jaar nog derde, wordt omringd door Ludivine Hernion, Latoya Brulée, Inge Klep, Laure Werner, Masha Pijnenborg, Petra Dijkman en Anne Arnouts.

Nieuw is dat deze wedstrijd op dezelfde dag verreden wordt als hun mannelijke collega's en de finale gelijk lopend is.

Alle info te vinden op: http://vrouwen.omloophetvolk.be/

 
Trainingsstage afgerond.
17-02-2009

Trainingsstage afgerond.

Het RedSun Cycling Team is teruggekeerd uit het trainingsoord in Palma de Mallorca. De opzet was om dit nieuwe UCI Team klaar te stomen en de wintervoorbereiding af te ronden. De hele week zijn de trainingen vlot verlopen, mede door het prachtige weer, de groepssfeer en de inzet van de rensters. Zowel de rensters, begeleiding en het materiaal zijn klaar voor de eerste wedstrijd, de Omloop Het Nieuwsblad op 28 februari 2009.

Klik hier voor een vergrote weergave van de foto.

 
Meidenpraat.
16-02-2009

Meidenpraat.

Vanuit Mallorca.................

Petra:
8 dagen; 7 nachten; 6 mooie, zonnige lange fietsdagen; 5 keer bestolen; 4 lekke banden; 3e etage was ons domein; 2x per dag eten van een uitgebreid buffet; en alles met 1 doel: een fantastisch seizoen met veel ereplaatsen en overwinningen voor het RedSun Cycling Team!!!

Anne:
Toffe sfeer, mooi weer, af en toe lastige trainingen maar een geslaagde stage. Een mooi begin van een hopelijk mooi seizoen!

Ludi:
Ik had twee leuke en toch een beetje zotte kamergenoten. Het weer was de hele week goed en wij konden goed trainen soms te lang maar dat zijn extra's. Ik hoop dat ik na deze week beter ben.

Mascha:
Het weer was goed, de trainingen zwaar en de sfeer super. Moe, maar zeer voldaan gaan we nu naar huis. Laat het seizoen maar komen!!

Laure:
Hey iedereen, het was een fantastische stage in Mallorca echt super leuk en goeie sfeer dat is het belangrijkste in een ploeg! We hebben ook zeer goed getraind zowel vlak als bergop. Bedankt voor deze gezellige week.

Emma:
Our trainingscamp in Mallorca is over. For me the week has been perfect in every way. We have had some very good and hard trainings and some easier onces. And between all the hours on the bike we have spend allot of time to get to know eachother.  I think that REDSUN Cycling Team will be a team to watch out for during 2009!!!! 

Moniek:
Het was een topweek zowel met het weer als met de ploeg en de trainingen. Op naar het komende seizoen met de teamspirit van hier op Mallorca. Bedankt allemaal.

Latoya:
Het kon niet beter en lastiger. Ik heb me echt geamuseerd! De groep heeft een leuke klik. Je voelt je op je gemak. De bergjes en de banen waren echt leuk. Het weer hadden we echt ook naar onze hand! Het was gewoon super!!

Paulina:
I like our clothes and bike. We look really feminin with them. I like the atmospher in the team. The atmospher is friendly en fun.

Elise:
Ik vond Mallorca een heel mooi fietseiland en prima locatie voor een mooi trainingskamp. Ook vond ik het een goede week om iedereen beter te leren kennen. Het was top!!

Inge:
Een lange mooie week met mooi weer, zware trainingen, gezellige niet snurkende kamergenoten. De sfeer is goed, het niveau zeer positief we zijn klaar voor het komende seizoen!! Bedankt voor deze mooie week kamergenootjes, ploegmakkers en sponsors!!

Klik hier voor een vergrote weergave van de foto.

 
Mallorca dag zeven, de laatste...
16-02-2009

Mallorca dag zeven, de laatste...

Zondag 15 februari 2009
Vandaag de laatste dag genieten van het mooie weer op mallorca. Een laatste training langs de kust en door de heuvels.
Als afsluiter mocht iedereen zich nog eens uitleven op Randa. De puntjes zijn op de I gezet en we zijn klaar voor komend seizoen.
Al met al was het een zeer geslaagde week!!!

Klik hier voor een vergrote weergave van de foto.

 
Mallorca dag vijf en zes.
16-02-2009

Mallorca dag vijf en zes.

Vrijdag 13 februari 2009
Onze 5e trainingdag valt op vrijdag de 13e, dus dat belooft wat!
Er stond voor vandaag een korte, maar intensieve training op 't programma. 

's Middags hebben alle rensters zich letterlijk van hun beste kant laten zien. Er werden namelijk individuele en ploegfoto's gemaakt. Uiteraard in de zon en onder de palmbomen! Zo hebben we vrijdag de 13e toch allemaal goed overleeft!

Zaterdag 14 februari 2009
Bij goed weer stond er vandaag een lange duurtraining op het programma. In eerste instantie naar Puig Major, maar helaas was deze nog afgesloten. Heidi zou Heidi niet zijn als ze ons toch niet alsnog een alternatieve mooie en, voor ons gevoel in ieder geval even zware, route zou wijzen. Vandaag zijn we er achter gekomen dat de Spaanse kalender een dag achter loopt op de Nederlandse variant. Wat volgens ons valentijndag had moeten zijn, werd de ongeluksdag van gister. Twee van onze rensters hebben vandaag in de afdaling het asfalt wel van heel dichtbij gezien. Gelukkig viel het achteraf allemaal mee en is de schade beperkt gebleven bij schaafwonden en blauwe plekken.

Zou 15 februari ons morgen dan veel kaarten op gaan leveren?

Kamer 329,
Paulina, Latoya en Mascha

Klik hier voor een vergrote weergave van de foto.

 
Rustdag in Mallorca.
13-02-2009

Rustdag in Mallorca.

Vandaag een berichtje van kamer 328 in Taurens Park. We werden vanmorgen wakker met regen, gelukkig of juist ongelukkig hadden wij hadden een rustdag. De dag bestond toen uit dvd-kijken, spelcomputer spelen, boekjes lezen en slapen. Later werd het droger buiten, de een reed op de roller de ander buiten en de ander deed aan fitness. Ten slotte werd er net als andere dagen flink gelachen tijdens het eten.

Groeten
Ludivine, Elise en moniek

p.s morgen komt het volgende bericht van onze ploegmaats

 
Mallorca dag één tot en met drie.
11-02-2009

Mallorca dag één tot en met drie.

Hallo iedereen,

Rapport van kamer 327. We zijn nu lekker aan het rusten op het bed na een lange training te hebben afgewerkt in de bergen. De eerste 3 dagen zijn goed verlopen met mooi weer. We hebben vele uren op de fiets doorgebracht. Hoe langer en intensiever de training des te beter leren we elkaar kennen als een team. Morgen hebben we rustdag en gaan we misschien naar de plek van de laatste rit van de ronde van Mallorca kijken en vervolgens bij Frankie wat drinken. Later deze week nog een kort verslagje.

Salutkes, Laure
Hälsningar, Emma
Groetjes, Inge

 
Het RedSun Cycling Team negende in UCI Ranking 2009.
07-02-2009

Het RedSun Cycling Team negende in UCI Ranking 2009.

Het nieuwe RedSun Cycling Team start met een opmerkelijke negende plaats op de UCI Team Klassement 2009.
Het team reist zondag af voor een achtdaagse trainingsstage op het spaanse eiland Mallorca.
Enkel Daniella Moonen, geveld door gezondheidsproblemen, moet helaas verstek geven.
Het relaas van de stage volgt door onze rensters vanuit Mallorca…