Nieuwe fiets kopen

Er is een fiets voor iedereen

Hallo, Ik heb het in al mijn andere blogs over race fietsen gehad, maar ik wilde vandaag iets schrijven over ander soorten fietsen. Zelf ga ik graag naar wedstrijden, maar er zijn natuurlijk ook andere manieren om van fietsen te genieten. Deze blog kan je helpen om een fiets te kiezen, die het best bij jou past.

De Stadsfiets

De Stadsfiets is de meest verkochte fiets in Nederland. Het is een fiets met een stevig frame met voor mannen een horizontale bovenbuis en voor vrouwen een kortere aflopende buis, met spatboorden en een bagagedrager.

De Omafiets

De Omafiets.

De omafiets is een elegante, comfortabele fiets, die in Nederland veel verkocht wordt. Niet voor niets worden deze fietsen in het buitenland ‘ Dutch Bicycles’ genoemd. Vroeger waren deze fietsen vaak donker in kleur, maar nu komen ze in een hele range van vrolijke kleuren. Omafietsen hebben geen versnellingen en een terugtrap rem

stealth-electric-bikes

De Stealth Elektrische fiets

Elektrische fiets,

De elektrische fiets heeft een accu en een kleine elektrische motor. Dit geeft je trapondersteuning of je hoeft zelfs helemaal niet te trappen. Heel geschikt voor mensen, die geen goede conditie hebben of als je wat minder lang over een grote afstand wilt doen.

De Racefiets

De Racefiets is een sportieve fiets voor op de weg. Je kan deze fietsen kant en klaar kopen, maar je hebt ook de optie om de fiets helemaal naar jouw wensen en maat te laten bouwen. Je kunt het frame, de versnellingen en de wielen zelf kiezen.

De Mountainbike

De Mountainbike

Deze fiets is en sportieve fiets voor rijden in de bossen en het veld. De mountainbike heeft een stevig frame en dikke grove banden zodat je over ruw terrein kunt fietsen. In de duurdere fietsen zit voor en/of achtervering zodat het rijden wat meer comfortabel is.

Ik hoop dat deze blog je helpt om de juiste fiets te kiezen. En dan lekker naar buiten. FIETSEN!!!

 

(Visited 11 times, 1 visits today)